Пиріг зі сливами

Сливовий пиріг в мультиварці по рецепту “New York Times”


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/eco7ya/samobranka.in.ua/www/wp-content/themes/twfourch/content.php on line 58

Кажуть, що рецепт цього пирога публікувався в газеті “New York Times” щорічно в період з 1983 по 1995 р.р. на численні прохання американських домогосподарок.

А так як ми з вами живемо в 21 сторіччі – тож будемо використовувати сучасні надбання, отже,  приготуємо пиріг в мультиварці. За бажанням, можна не відступати від традиційного рецепту і готувати в духовці. Рецепт залишиться незмінним.

  • Цукор (плюс 2 ст.л. на посипку) — 3/4 стак.
  • Масло вершкове (або маргарин) — 113 г
  • Мука пшенична — 1 стак.
  • Яйцо курине — 2 шт
  • Розпушувач для тіста — 1 ч. л.
  • Сіль (щіпка)
  • Слива (бажано сорт “Венгерка” ) — 12 шт
  • Кориця — 1 ч. л.

Сливи для сливового пирога